Adri's Kitchen Keresés Keresés Navigáció
Ajándék
receptfüzetem


REGISZTRÁLOK
Köszönöm, nem kérem

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazzák a Show International Kft. (továbbiakban Eladó), mint Eladó által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. A megrendelés a jelen okiratba foglalt feltételek Vevő általi elfogadását is jelenti, Vevő az ÁSZF minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

Jelen ÁSZF tartalmazza az Adri's Kitchen Webshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe: https://adriskitchen.hu/

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Eladó) adatai:

Cégnév:                                             Show International Kft.

Székhely címe:                                  1029 Budapest, Gyíkfű utca 35.

Adószám:                                           25987267-2-41

Cégjegyzékszám:                              01-09-300185

Statisztikai számjel:                          25987267-9001-113-01


VEVŐSZOLGÁLAT

Telefon: +36 30/409-0349

E-mail: hello [kukac] adriskitchen [pont] hu

Nyitva tartása: munkanapokon 9-18h között


ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a Vevő, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni jelen ÁSZF feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Eladó és Vevő között.

Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait, nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.


HONLAP

A honlap harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra mutató hyper linkeket tartalmazhat. Eladó nem vállal felelősséget az ilyen jellegű oldalak tartalmáért, használatáért, tekintettel arra, hogy ezek nem állnak az Eladó befolyása alatt.

A weboldal cookie-kat használ a Vevők azonosítása érdekében. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-kal kapcsolatos tevékenységeket, böngészője beállításaiban letilthatja ezek használatát. Ennek következtében előfordulhat, hogy a weboldal egyes szolgáltatásai csak részben vagy egyáltalán nem használhatók.

A weblap böngészése során technikai információk (IP cím, látogatás időtartama stb.) kerülnek rögzítésre, melyek kizárólag statisztikai célokat szolgálnak. A naplófájlban található adatok nem kerülnek összekapcsolásra a személyes adatokkal, amely alapján Vevő személyesen azonosítható lenne.

A honlap használata, elérése közben felmerült hibákért Eladó nem felel. Hibabejelentés esetén Eladó mindent megtesz a hiba mielőbbi elhárítása érdekében. A szükséges javítások és karbantartások elvégzése érdekében Eladó jogosult korlátozni a honlaphoz való hozzáférést.


A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE ÉS TELJESÍTÉSE

Ha a Vevő megrendelést küld a Webáruház oldalán és az Eladó a megrendelést e-mailben visszaigazolja, adásvételi szerződés jön létre a Vevő és az Eladó között jelen ÁSZF szerint. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni)

A Vevő elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. Vevő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt terméket a honlapon feltüntetett áron, a megrendelt mennyiségben, a Vevő által megjelölt szállítási címen átveszi és a kiválasztott fizetési mód szerint megfizeti Eladó részére. Eladó vállalja, hogy a megrendelt és visszaigazolt terméket a megadott címen és időben átadja Vevő vagy az általa megjelölt személy részére. Eladó a vételár megfizetéséről bizonylatot állít ki, melyet a Vevő rendelkezésére bocsájt.

A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető, annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A Vevő az általa kiválasztott terméket a honlapon keresztül a termékre vonatkozó lényeges tulajdonságok, illetve információk a honlapon erre a célra kialakított felületén történő kiválasztásával tudja megrendelni, különösen az alábbi adatok megadásával: elérhetőség, ár, szállítási idő, fizetési mód, átvételi mód, számlaigény.


A WORKSHOP LÉNYEGES SZOLGÁLTATÁSAI

A szervező az általa kiválasztott igényes helyszínen ételstyling workshopokat szervez, amelyeken a következő pontban meghatározottak szerint jelentkezők vehetnek részt. A workshop tartalma:

- Javaslatok mindenmentes receptekre

- Food styling kulisszatitkok

- Látványos, kreatív tálalások

- Gasztro fotózáshoz szükséges elméleti alapok

- Interaktív ételfotózás profi szakemberrel – trükkök, tippek, melyeket otthon is könnyen elkészíthetsz – A képanyagot a résztvevők e-mailen megkapják.

- Egyénre szabott tanácsadás


A WORKSHOP RÉSZVÉTELÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A workshopon azok vehetnek részt, akik a szervező honlapján található workshop időpont egyikét megrendelték, valamint, megfizetik a részvételi díjat és elfogadják a jelen általános szerződési feltételeket. A részvételi díjat számított 3 banki napon belül köteles megfizetni a szervező bankszámlájára történő átutalással, banki befizetéssel, vagy bankkártyával (bankkártya esetén azonnal, a vásárlási folyamat részeként történik az összeg befizetése). A résztvevők adatait a szervező a jelen ÁSZF-ben foglalt adatvédelmi nyilatkozat szerint kezeli.

A jelentkezéssel, illetve a jelen ÁSZF elfogadásával a jelentkező kijelenti, hogy a workshopon csak saját felelősségére vehet részt, egyúttal nyilatkozik, hogy személyes adatainak az adatvédelmi nyilatkozat szerinti kezeléséhez hozzájárul. 18 év alattiak kizárólag előzetes egyeztetés után, szülői felügyelettel vehetnek részt a kurzuson.

Az oktatásról a szervezők engedélye nélkül tilos videó vagy hangfelvételt készíteni. A workshopon a szervezők fotókat és/vagy videó felvételeket készíthetnek. A jelentkezéssel a résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a fotókon szerepeljen, illetve hogy a fotókat a szervező publikálhassa, PR célra felhasználhassa.

Vis maior esetén szervező mentesül a szolgáltatás teljesítésének elmaradásáért és minden ezzel kapcsolatos kártérítési felelősségi igény alól.

A résztvevő minden, az általa a képzés helyszínén okozott kárért felelős. Résztvevő a képzésnek helyt adó intézmény házirendjét a szerződés megkötésével magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráció, vagy a workshopra történő beléptetés során a jelentkező részvételét visszautasítsa, amennyiben megítélése szerint az adott jelentkező részvétele veszélyeztetné a rendezvény, vagy a többi résztvevő biztonságát, vagy szabályos rend szerinti lezajlását, vagy amennyiben úgy ítéli meg, hogy az adott résztvevőnek a rendezvényen történő részvétele jelen dokumentum szerzői jog című pontja szerinti szerzői jog megsértéséhez vezetne.


SZERZŐI JOG

A workshopon elhangzó előadások, átadott írásos anyagok az előadók, illetve a szervező szellemi tulajdonát képezik. Azokat a résztvevők kizárólag saját maguk használhatják; a további felhasználás (publikáció, előadás, prezentáció, oktatás, értékesítés, terjesztés stb.) a szervező, illetve a szerző engedélye nélkül tilos!


ÁRAK

Vevő tudomásul veszi, hogy Eladó a honlapon megjelenített árak alapján dolgozik, bármely egyéb forás semmis. A Webáruházban közzétett árak Áfá-val növelt bruttó árak magyar forintban vagy a feltüntetett devizában értendők. A terméket a megrendelés idején, a honlapon feltüntetett áron számlázzuk ki. A megjelenített árak nem tartalmazzák a Vevő pénzintézete által felszámolt további költségeket. Csomagolási költséget nem számolunk fel.

A Show International Kft. fenntartja az általa üzemeltetett webshopban megrendelhető termékek árának változtatási jogát azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az árakkal kapcsolatos módosítás nem befolyásolja a megrendelt termékek vételárát.

Amennyiben a weboldalra hibás ár kerül fel, különösen a nyilvánvalóan téves esetekre, mint pl. a termék közismert, általánosan elfogadott árától, rendszerhiba miatt megjelenő 0 vagy 1 Ft-os árra, Eladó nem köteles a terméket ezen a hibás áron értékesíteni Vevő számára. Ebben az esetben Eladó felajánlja Vevőnek a helyes áron történő szállítást, melynek ismeretében Vevőnek jogában áll elállni vásárlási szándékától.


FIZETÉSI FELTÉTELEK

Fizetés bankkártyával

Webáruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard, Visa Classic, Maestro, Visa Electron és American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk a BARION.

A Barion kétféle fizetési lehetőséget kínál:

fizetés Barion tárcával, vagy fizetés bankkártyával

A Barion Smart Gateway fizetőkapun bárki fizethet bankkártyával, egyszerűen bankkártya adatainak megadásával, nem szükséges előzetes regisztráció. A Barion tárcával rendelkező felhasználók azonban kényelmesebben fizethetnek, ezért minden fizetésnél van lehetőség regisztrációra. A vásárlás bármikor megszakítható az oldalon található Vásárlás megszakítása feliratra kattintva.

A Barion fizetési lehetőségekről bővebb információk találhatók a Barion honlapján.

Webáruházunkban lehetőség van banki átutalásra.

Az Eladó bankszámlájára történő utalás esetén a közlemény rovatban fel kell tüntetni a rendelésszámot, annak érdekében, hogy Eladó be tudja azonosítani a megrendelést.

Kedvezményezett:              Show International Kft.

Számlavezető bank:           OTP Bank Zrt.

Számlaszám:                       11702081-21453472-00000000

Közlemény:                         Rendelésszám


ELÁLLÁSI JOG

A résztvevő jogosult a szerződéstől a jelentkezés megküldését követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni.

A résztvevő az elállásra vonatkozó nyilatkozatát legkésőbb a jelentkezést követő 14. napon e-mailben küldheti meg a szervezőnek. A szervező a résztvevő részére visszajáró díjat a résztvevő elállási nyilatkozatának kézhezvételét követő 8 napon belül, banki átutalással fizeti vissza a résztvevőnek. Az elállási jog gyakorlásának tudomásul vétele a szervező által a résztvevő részére e-mailben megküldött nyilatkozattal történik.

Amennyiben a résztvevő jelentkezését a rendezvényt megelőző 14. és 7. nap közötti időtartamon belül vonja vissza, úgy részére a részvételi díj nem jár vissza, de az annak megfelelő összeg fejében jogosult a Szervező által szervezett másik időpontban rendezett rendezvényen részt venni.

Amennyiben a résztvevő jelentkezését a rendezvényt megelőző 7 napon belül vonja vissza, úgy a díj nem jár vissza, és következő rendezvényen való részvételre sincs lehetőség.


PANASZKEZELÉS

A résztvevő esetleges panaszát e-mailban vagy ajánlott levélben juttathatja el a szervezőnek. A szervező a hozzá eljuttatott panaszokat 8 napon belül kivizsgálja, s a vizsgálata eredményéről a résztvevőt 8 napon belül tájékoztatja. A szervező és a résztvevő esetleges vitájuk esetén törekszenek annak békés úton történő, tárgyalásos rendezésére, ennek sikertelensége esetén igényeiket törvényes úton érvényesíthetik. Résztvevő a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő panaszával az illetékes Békéltető Testülethez is fordulhat. A békéltető testületek elérhetőségei megtalálhatóak a http://www.bekeltetes.hu honlapon.


TARTALMI ÉS SZERZŐI JOGOK

A honlapon található mindennemű tartalom (szöveg, kép, hang, videó stb.) a Show International Kft. szellemi alkotása, kizárólagos tulajdonát képezi. A weboldalon található bármely alkotóelem csak és kizárólag az egyéni vállalkozó írásos beleegyezésével használható fel.

A honlapon található külső hivatkozásokért a Show International Kft. felelősséget nem vállal.


JOGVITA

A Show International Kft. törekszik arra, hogy a vitás kérdéseket békés úton rendezze peren kívűl. Megegyezés hiányában az Eladó mindenkori székhelye szerinti bíróság az illetékes.

A Vevő a jelen feltételek rosszhiszemű igénybevétele, gondatlan vagy szándékos szabálysértése, bűncselekménye során keletkezett közvetett vagy közvetlen kár, veszteség bekövetkezése esetén Eladó kizárja a kártérítési vagy kártalanítási felelősségét.


EGYÉB

A szervező fenntartja a jogot a program, az előadások témájának, kezdési időpontjának illetve helyszínének megváltoztatására, amelyről e-mailben tájékoztatja a résztvevőket.

Felek egymás között kötelezettségeik teljesítésekénti érintkezését írásos formában (posta, e-mail) ismerik el. Az ily módon eljuttatott jognyilatkozatok, értesítések, tájékoztatások kizárólag abban az esetben érvényesek, ha a címzett visszaigazolta annak kézhezvételét, vagy a feladó hitelt érdemlően tudja bizonyítani ennek bekövetkezését.

Jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk., a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény az irányadó.

Ezen ÁSZF 2018.11.09-én lép hatályba és visszavonásig érvényes.

További információt ügyfélszolgálatunkon kérhet.

Budapest, 2020.08.10.