Csodás dolgok történtek velem idén tavasszal, most veletek is megoszthatom, hogy mi is az egyik projekt, amire már régóta készülök.
TovábbHúsvéti receptek egy csokorban az egyszerű készülődés jegyében. :)
TovábbA húsvét a keresztény egyház egyik legnagyobb ünnepe!
TovábbFarsangnak a vízkereszttől húshagyókeddig, vagyis a nagyböjt kezdetéig tartó időszakot nevezzük.
TovábbÉvkezdéskor jólesik kicsit visszavenni a dolgokból, és könnyedebb, a gyomrunknak kímélőbb fogásokat fogyasztani. Hoztam nektek pár tippet és receptet.
TovábbHatalmas jelentőséggel bírnak a jó minőségű alapanyagok a gasztronómiában. Én igyekszem mindig körültekintő lenni ezzel a témával kapcsolatban.
TovábbHogy mi kerüljön a halloweeni asztalra?! Most aztán szabadon engedhetjük a fantáziánkat és izgalmasabbnál izgalmasabb ételekkel lephetjük meg szeretteinket.
TovábbOktóber 17-én indul az Adri's Kitchen 6. évada!
TovábbElőfordult már velem is, hogy nem tudtam, mit főzzek otthon a családomnak, ám szerencsés vagyok, mert igazán sok alapanyag közül válogathatok.
TovábbA magyar borok messzeföldön híresek és számos díjat, elismerést zsebeltek már be nemzetközi versenyeken is.
TovábbA magyar konyha nagyon sok olyan étellel kecsegtet, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni.
TovábbSokan úgy tartják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Én is ezeket az elveket vallom, éppen ezért igyekszem egészséges és változatos finomságokat készíteni a családomnak.
TovábbEzúttal nemcsak érdekes, hanem elsőre kicsit sokkoló ételekkel készültem nektek.
TovábbA cukkini az egyik kedvenc zöldségem.
Tovább