A magyar borok messzeföldön híresek és számos díjat, elismerést zsebeltek már be nemzetközi versenyeken is.
TovábbA magyar konyha nagyon sok olyan étellel kecsegtet, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni.
TovábbSokan úgy tartják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Én is ezeket az elveket vallom, éppen ezért igyekszem egészséges és változatos finomságokat készíteni a családomnak.
TovábbEzúttal nemcsak érdekes, hanem elsőre kicsit sokkoló ételekkel készültem nektek.
TovábbA cukkini az egyik kedvenc zöldségem.
TovábbAz édesburgonya az egyik kedvenc hozzávalóm, ha köretről van szó.
TovábbIgazi multikulturális családban élünk, hiszen a férjem anyukája orosz-ukrán származású, így sok helyi étel kerül az asztalunkra, főleg ünnepekkor.
TovábbLos Angelesben, a főzőiskolás éveim alatt a tengeri állatok feldolgozására és elkészítésére is nagy figyelmet fordítottunk, így sokszor került valamilyen kemény páncélos a tányérra.
TovábbA világ sokszínű hely, ahol a kultúrák, az emberek és persze az ételek változatossága kontinensenként is szembeötlő.
TovábbA legtutibb uzsonnaötletek, hogy könyebb legyen az iskolakezdés!
TovábbGasztro barangolás Magyarország gyönyörű vidékén.
TovábbA nyárhoz hozzátartozik a finom, gyümölcsös, hűs jegestea. Nem meglepő, hogy a legmelegebb évszak elején saját ünnepnapot is kapott ez a közkedvelt szénsavmentes üditő.
TovábbAz első #gasztrosuli Live-ban megígértem nektek, hogy összeszedek pár hasznos információt a kések típúsairól, használatáról, illetve a cikk végén írok pár ajánlást is nektek😊
Tovább