Adri's Kitchen Keresés Keresés Navigáció
Hírlevél
Ajándék
receptfüzetem


REGISZTRÁLOK
Köszönöm, nem kérem

Média ajánlat

Marton Adrienn vagyok, Pécsett, Magyarország egyik legszebb városában születtem. Közgazdászként végeztem, de a számok bonyolult világa helyett ma már sokkal inkább a konyhában érzem jól magam.

Kaliforniában, a New School of Cooking intézményben diplomáztam Kulináris Művészetekből, majd a Le Cordon Bleu-n tanultam.  Los Angelesben, mint privát séf dolgoztam, illetve Grecia Parrával – akivel a New School of Cookingban ismerkedtem meg – elindítottam a Splendid Chefs privát séf közvetítő céget. Mint ételstylist különböző titkos technikákat és eszközöket használok arra, hogy az étel a legimpozánsabb közegbe kerüljön. Szakmai gyakorlatomat  Denise Vivaldo séf mellett töltöttem, aki olyan ismert embereknek készített nagyszerű ételeket, mint George H. W. Bush, Ronald Reagan és Károly walesi herceg.

Szépségkirálynőként és modellként sok országba eljutottam, aminek köszönhetően új kultúrákat és ételeket ismertem meg.

Két gyermek édesanyjaként, az életem folyamatos rohanás, így sokszor a háztartási teendők mellett, nem marad annyi időm a főzésre, mint amennyit szeretnék. Viszont célom, hogy ezalatt az idő alatt minőségi ételeket főzzek, jó alapanyagokból. Ez az egyik szépségtrükköm is. Ha ilyet fogyasztok, jobban érzem magam, és ha jobban érzem magam, akkor sokkal energikusabb és boldogabb vagyok.

Azt mondják, vásárolni a legjobb gyerek nélkül, célirányosan, teli gyomorral. Ehhez képest az én bevásárlókocsimban a friss zöldségek, gusztusos húsok és minőségi olajok mellett ott csücsül általában egy vagy két gyermekem, a végére pedig persze valahogy mindig éhesek leszünk.

2016. szeptemberétől a TV2 Ízesélet, LiChi TV Ízesélet Négykezes, illetve a LifeTV Privátséf című műsorok háziasszonya lettem. A LifeTv-n 2017. szeptemberétől, az Édes Élet Toszkánában című műsorom is elindult, ahol az olasz életérzés kapja a főszerepet.  2018. májusától pedig a TV2 Konyhatündér c. műsor háziasszonya leszek.

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged, gyorsan elkészíthető receptjeimmel! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el az eredmény önmagáért fog beszélni. Remélem, velem tartasz!


MÉDIAMEGKERESÉSEKKEL KAPCSOLATBAN VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT IDE KATTINTVA!