ZABKÁSA20dkg Zabpehely 150ml Víz 150ml Tej 1tk Fahéj 2ek Kókuszreszelék 2ek Agave szirup vagy Méz
ELKÉSZÍTÉS
Egy lábasba öntjük a vizet, a tejet és a zabhelyet és
elkezdjük főzni.
Hozzáadjuk ízesítésnek a fahéjat,
a kókuszreszeléket és az agave szirupot vagy a mézet.
Amikor forrt egyet akkor
lezárjuk, de tovább kevergetjük.
Hagyjuk állni, hogy megduzzadjon
a zabpehely.
Kis tálakba öntjük a zabkását,
mintha fejek lennének.
A gyümölcsökből formázunk az
arcoknak fület, orrot, szemet és szájat.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a ZABPELYHES CSOKIS KEKSZETés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)