Kekszet a vajjal összedaráljuk, a tepsi aljára nyomkodjuk és hűtőbe tesszük.
Az áfonya felét cukorral 5-6 percig nagy lángon főzzük, majd átpasszírozzuk és hagyjuk kicsit hűlni.
A tejszínhabot a sűrített tejjel kemény habbá verjük.
Összekeverjük a mascarponéval és az expressz zselatinnal. Ketté vesszük a krémet.
Simán a kekszes alapra borítjuk és visszatesszük a hűtőbe vagy a fagyasztóba, ha sietünk.
A krém másik feléhez kikeverjük az áfonyaszószt és a fehér rétegre simítjuk.
Fagyasztóba tesszük kb 2 órára, utána a hűtőben is eláll.
Az áfonya megmaradt felével feldíszítjük.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a CSOKI MOUSSE POHÁRKRÉMés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)