Egyserpenyős tészta, zöldségekkel és szardíniával40dkg Penne (vöröslencsés) 10dkg Kukorica 15dkg Zöldborsó 1doboz Citromos szardínia 1fej Lilahagyma 1ek Só 1csipet Bors 2dl Tejszín 1csipet Petrezselyem 10dkg Parmezán 10dkg Vörös cheddar
ELKÉSZÍTÉS
A tésztát sós vízben főzzük ki és szűrjük le.
A főzővízből 2-3 dl tegyünk félre a raguhoz.
A serpenyőt felhevítjük beletesszük a szardíniát és az apróra vágott lilahagymát és megdinszteljük.
Hozzáadjuk a kukoricát a borsót ezután a tejszínt, sózzuk borsozzuk 1-2 percig főzzük.
Hozzáadjuk a sajtok felét és a tésztát, a főzővizet hozzá adagoljuk, hogy szaftos maradjon.
1-2 percig kevergetjük , megszórjuk a sajtok maradékával és az apróra vágott petrezselyemmel.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki aGARNÉLÁS-SPENÓTOS TÉSZTAés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)