Egy másik tálban összekeverjük a mustárt, a majonézt, a tejfölt, a porcukrot majd sózzuk, borsozzuk és betesszük a hűtőbe hűlni.
Kockára vágjuk a tojást, burgonyát, almát és az uborkát, felkarikázzuk az újhagymát.
A felvágott hozzávalókat összekeverjük a majonézzel és friss kaporral megszórjuk.
A hot-dog zsemléket félbe vágjuk, megtöltjük a salátával.
A grill kolbászokat középen elvágjuk, megtöltjük a cheddar sajttal, betekerjük baconbe és megsütjük, végül a hot-dog zsemlébe töltjük.
Ha tetszett a receptem, próbáljátok ki a ZABPELYHES CSOKIS KEKSZET, és kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)
GASZTROTIPP
Van élet a ketchup, majonéz, mustáron is túl, bátran turbózzátok pirított hagymával vagy szeletekre vágott csemege uborkával.