Bodzsaszörp25db Bodzavirág 4kg Cukor 7l Víz 2ek Citromsav 6db Citrom
ELKÉSZÍTÉS
A vizet felforraljuk, ha elég meleg, elkeverjünk benne a cukrot.
Amint elkészült a szirup, beletesszük a bodzavirágokat, a felkarikázott citromot és a citromsavat.
Lefedjük és félretesszük legalább 2 napra, hogy az ízek összeérjenek. (de nekem 24 óra után is isteni lett)
Közben többször átkeverjük.
Amint letelt az idő, szűrjük le, adagoljuk üvegekbe és kész is a bodzaszörp.
Citromfűvel és mentalevéllel ízesíthetjük a bodzaszörppel készített limonádénkat.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a GRAPEFRUITOS-BODZÁS TARTOT is és kövessetek facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)