A pulykamelleket megsózzuk, megborsozzuk majd elkészítjük a pácot.
Egy alsókéses aprítóba beletesszük a fokhagymát, az olívaolajat, a rozmaringot, a kakukkfüvet, majd a görög joghurtot.
Összedaráljuk és ráöntjük a besózott húsra, minimum 1 órát pácolódni hagyjuk.
Serpenyőben vagy grillrácson (faszénen is jó) kisütjük.
Görögdinnye saláta
A lilahagymát felszeleteljük, megsózzuk, hozzáadjuk a balzsamecetet, az olívaolajat.
A görögdinnyét tetszés szerint felszeleteljük vagy felkockázzuk, rámorzsoljuk a sajtot, és egyenletesen eloszlatjuk rajta a hagymát.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki az ERDEI GYÜMÖLCSÖS SANGRIÁTés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)