Vízgőz fölött felolvasztjuk a fehércsokit és a vajat, majd hozzákeverjük a mascarponehoz.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukor felével, a tejjel, a pudinggal, a vanília őrleménnyel, és a sóval felfőzzük, hogy egy sűrű krémet kapjunk. Amikor kihűlt hozzákeverjük a fehércsokis mascarponehoz.
A tojásfehérjét a cukor másik felével kemény habbá verjük, és óvatosan a főzött krémhez adagoljuk (spatulával dolgozunk).
Egy nagy tálban elkezdjük rétegezni a babapiskótát és a krémet, úgy hogy a babapiskótát meglocsoljuk a rumaromás kávéval.
Addig rétegezzük amíg el nem fogy. A tetejét megszórjuk kakaóporral és rátördeljük az amaretti kekszet.
Érdemes egy nappal előbb elkészíteni.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a KINDER BUENO FAGYITés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)