Az olajon ledinszteljük a vöröshagymát, a fokhagymát és a bacont.
Hozzáreszeljük a sárgarépát és hozzáadjuk a szeletelt szár zellert egy kicsit pirítjuk, majd felöntjük a vörösborral és hagyjuk, hogy egy pár percig főni hagyjuk.
Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, amikor a hús már átpirult hozzáöntjük a paradicsom konzervet, a sűrített paradicsomot és felöntjük az alaplével.
Hozzáadjuk a zöldfűszereket: az oregánót, babérlevelet és 20-25 percig főni hagyjuk.
Amikor kész a kenyérszeletekre vagy a bagettre halmozzuk, rászeleteljük a mozzarella sajtot és 200 fokos sütőben, felső grill sütési fokozaton ráolvasztjuk a sajtot és egy kicsit megpirítjuk a bacon szalonna szeletekkel.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki az IGAZI BOLOGNAI ADRI MÓDRAés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)