Olajbogyó saslik1kis üveg Zöld olajbogyó 1kis üveg Fekete olajbogyó 100g Zsemlemorzsa 2db Tojás 100g Liszt
EGYÉNI HOZZÁVALÓK
Zsemlemorzsa
Olaj
Saslik pálca
ELKÉSZÍTÉS
Az olajbogyókat egyesével forgassuk lisztbe, majd tojásba, végül pedig zsemlemorzsába.
Egy edényben forrósítsuk fel az olajat és süssük a panírozott olajbogyókat aranybarnára.
A megsült olajbogyókat szúrjuk fel a fapálcikákra.
Az olajbogyó saslikokhoz készíthetünk paradicsom salsát vagy zöldfűszeres tartármártás mártogatóst.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki aKORHELY LEVEST isés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)