Egy sütőpapírral kibélelt tepsire letesszük az egyik kör alakú tésztát.
Egy aprítógépben aszalt paradicsomot, a fetasajtot és a zöldfűszerekkel krémes állagúra pürésítjük. (hogy igazán krémes legyen, a paradicsom levének a felét is hozzáadhatjuk)
A krémmel megkenjük a sütőpapíron lévő tésztát, úgy, hogy a közepét kb 3 cm-es körben kihagyjuk.
Megszórjuk reszelt sajttal.
Rátesszük a másik leveles tésztát, kicsit megnyomkodjuk a széleit, majd bevagdossuk úgy, hogy a kör közepe egyben maradjon.
Óvatosan megcsavarjuk a bevágott csíkokat.
Tojássárgájával alaposan megkenjük, szezámmaggal és friss kakukkfűvel megszórjuk.
Az előmelegített sütőben 200 °C - on 20 perc alatt készre sütjük.