A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és krumplinyomón átnyomjuk. A póréhagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajon ledinszteljük.
A burgonyához keverjük a hagymát, a vajat, a reszelt parmezánt, borsot, sót, szerecsendiót, tojássárgákat és tejszínt, majd jól összedolgozzuk.
A tojások fehérjéből kemény habot verünk, óvatosan összeforgatjuk a krumplis masszával, és kivajazott, zsemlemorzsával megszórt formába töltjük, úgy, hogy színültig legyen.
Tetejét eligazgatjuk és 170 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a TÖLTÖTT KÁPOSZTÁTés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)