A vizet felforraljuk egy edényben, majd beletesszük a rizst, és alacsony hőfokon 15-20 percig pároljuk.
Ha elfőtt alóla a víz, felöntjük a tejjel, beletesszük a cukrot, a sót, és közepes hőfokon 20 perc alatt krémesre főzzük.
A tojássárgáját kevés tejjel felhabosítjuk, és a rizshez öntjük. Folyamatosan kevergetve 2-3 percig főzzük.
A tűzhelyről levéve belekeverjük a vajat és a vanília őrleményt. Amíg hűl elkészítjük a mangó salsat.
MANGÓ SALSA
A mangót megpucoljuk és kis kockákra vágjuk.
Egy lábasba öntjük a cukrot és felolvasztjuk, majd beledobjuk a kockára vágott mangót.
Hozzáadjuk a fűszereket és a rumot és 10-15 perc alatt készre főzzük.
A pudingot a fűszeres mangóval tálaljuk.
Ha tetszett a receptem, próbáljátok ki a MANGÓS JOGHURT TORTÁTés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)