Rooibos tea Friss spárga Bébi spenót Cukorborsó
Egy lábasba forraljunk fel 3 csésze vizet és tegyük bele a teát. Hagyjuk ázni majd szűrjük le.
Öntsük egy serpenyőbe, adjuk hozzá a citromot, a sót, a borsot és a mézet.
Vegyük le a tűzről, majd bőrével felfelé tegyük bele a lazacot, és enyhe tűzön főzzük 5-8 percig.
Fordítsuk át a halat és ellenőrizzük, hogy átfőtt-e.
Amikor elkészült, vegyük ki a léből és csöpögtessük le.
Egy serpenyőben kevés olajon a friss spárgát, bébi spenótot és a cukorborsót pár perc alatt pirítsuk meg.
Friss tört borssal megszórva tálaljuk a lazacot.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a ROSTON TŐKEHAL RECEPTEM ZÖLDBORSÓ PÜRÉVEL is és kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)
Gyors és kímélő ebéd vagy vacsora, amit tuti mindenki szeretni fogja ;)
Egészséges ropogós sült lazac, amit szívesen látunk a vacsoránál ...