Elkészítjük a zöldkérget, amihez egy alsó késes darálóba tesszük a pankómorzsát, a mandulát, és a petrezselymet, majd össze daráljuk és félretesszük.
Elkészítjük a halat, ehhez egy serpenyőt felhevítünk és beletesszük az olajat, a halfilét egyenlő széles szeletekre vágjuk. Mind a két oldalát hirtelen megpirítjuk az olajon és felrehúzzuk a tűzről, sózzuk borsozzuk.
Mellé tesszük a vajat, és rá facsarjuk a citromot, majd ráhalmozzuk a petrezselymes zöld kérget.
Sütőbe tesszük 8-10 percre 210 fokon.
ZÖLDBORSÓ PÜRÉ
A burgonyát megfőzzük, majd félretesszük.
A zöldborsót a vajon megpároljuk egy kevés sóval, borssal, majd amikor megpuhult turmix gépbe tesszük, és hozzáadjuk a baby spenótot, a habtejszínt, a parmezánt, a fokhagymát, a lime levét, és a főtt burgonyát.
Így turmixoljuk össze, ha nagyon sűrű, akkor habtejszínt még tehetünk hozzá.