SAJTOS-SONKÁS BATYU2csomag Leveles tészta 15dkg Gépsonka 15dkg reszelt Sajt 3ek Vaj 2ek Liszt 2dl Tej 1csipet Só 1csipet Bors 1ek apróra vágott Snidling 1db Tojás
ELKÉSZÍTÉS
A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet és kicsit
lepirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk majd felöntjük tejjel és addig főzzük,
amíg egy sűrű masszát kapunk, ez lesz a besamel mártás.
A sonkát apró kockákra vágjuk és a kész mártásba keverjük a
reszelt sajttal és a snidlinggel együtt.
Ha kicsit hűlt ez a massza akkor töltjük a leveles
tésztákba, amelyeket egyenlő négyzetekre osztottunk, majd a közepére halmozzuk
a tölteléket és a sarkokat behajtjuk.
Lekenjük a felvert tojással és 200 fokon 15 perc alatt
készre sütjük.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a ALMAVIRÁG TORTÁTés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)