2020. 10. 09.:
14:00-17:00
Érkezés, szobák elfoglalás (Dominium Pincészet és Panzió)
17:00 után
2,5 óra bortúra keretén belül a szőlőtőkéknél kóstolás, és a farkasmályi történelmi nagypince körbejárása.
A Dominium Pincészetbe visszaérkezve, prémium borkóstoló régebbi évjáratú grand selection borokkal
Beszélgetés a bor- és a must készítésről
Látogatás a Dominium Pincészet pincesorába is.
Vacsora: gourmet hidegtál, és folytatódik a borkóstolás.
Az este végén kötetlen beszélgetés, amíg a jókedv tart.
2020. 10. 10.:
8:00 - 9:00
Bőséges reggeli a panzión belül
9:00 - 10:00
Szüreti mulatság
10:00 - 13:00
Hangulatos workshop a szőlőtőkék között, a friss alapanyok felhasználásával.
A workshop programja:
Workshop menü:
1. Fogás: Szőlő krémleves, pirított szeletelt mandulával és szőlővel.
2. Fogás: Diós -kecskesajttal töltött Wellington sertésszűz, szőlőzselével és polentával
Várlak Titeket szeretettel!