A lisztbe morzsoljuk bele a hideg vajat, majd adjuk hozzá a tejfölt, a kevés jeges vizet és ízlés szerint egy csipet sót. Ezután gyúrjuk össze a tésztánk és pihentessük hűtőben 30 percet.
Felhevített serpenyőbe keverjük össze az apróra vágott epret, cukrot, citrom levét, eperlekvárt, és addig forraljuk, amíg a friss eper elkezd összeesni. Ekkor hozzádobunk egy rozmaring szálat és hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Amikor lehűlt, akkor tölthetjük is a tésztánkba.
A tészta széleit óvatosan behajtjuk. Egy tojássárgáját elkeverünk és bekenjük a széleit. Gőzsütőben 200 fokon 35 perc alatt készre sütjük.
Használjátok bátran a rozmaringot. Izgalmas ízeket varázsolhatsz, ha különböző gyümölcsökkel párosítod, akár leveshez, édességhez, limonádékhoz és szószokhoz.