Ízlés szerint só, frissen őrölt bors
Olívaolaj
Friss chili
ELKÉSZÍTÉS
Főzzük meg a tésztát. A hagymát vágjuk apró darabokra és kevés olajon dinszteljük meg, majd reszeljük hozzá a fokhagymát.
Kockázzuk fel a friss csirkemellet, és dobjuk rá a hagymára sütni. Öntsük hozzá a főzőtejszínt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és friss bazsalikommal fűszerezzük.
Ha kész a tejszínes szószunk, keverjük át őrölt pirospaprikával és forgassuk bele a tésztánkat.
Tálalás
Tálaláskor friss bazsalikomot és ízlés szerint chili paprikát teszünk rá.
Tudtátok, hogy az olaszok tálaláskor, szinte az összes tésztájukra tesznek friss őrölt borsot? Ettől még pikánsabbá teszik a tésztát. Próbáljátok ki, tuti tipp.